Om företaget


Om oss


Vi på MySmartSchool arbetar med en tjänst som underlättar inlärning för elever. MySmartSchools ambition är att elever ska höja sina betyg. Tjänsten riktar sig därför till skolor och elever som studerar på högstadiet, gymnasiet och komvux.


Om tjänsten


Tjänsten hjälper elever att lösa uppgifter och höja sina betyg. Med hjälp av de ledtrådar som finns tillgängliga till alla uppgifter krävs ingen hjälp från varken föräldrar eller lärare. Eleverna lär sig på egen hand. Med hjälp av tusenals uppgifter, ledtrådar och facit kommer eleverna inte bara lyckas bättre på proven – det kommer även vara roligare att studera!

För elever innebär tjänsten att de obegränsat antal gånger kan räkna de tusentals uppgifterna som finns tillgängliga. Eleverna kan även med hjälp av tjänsten välja att fokusera på en viss sorts uppgifter eller att räkna uppgifter från hela årskursen. Utöver de tusentals uppgifterna erbjuder tjänsten dessutom ledtrådar och facit till varje uppgift.

För skolor innebär tjänsten, utöver samtliga funktioner som är tillgängliga för elever, att lärare kan skapa digitala läxor. Tjänsten ger lärare möjlighet att välja ut uppgifter som eleverna ska lösa och uppgifterna rättas sedan digitalt och resultatet blir tillgängligt för läraren. Läraren sparar tid och inlärningen blir roligare för eleverna!
Kommunikationsstrategerna i Sverige AB

Orgnr:
556363-3857

Adress:
Box 5029
102 41 Stockholm
Sverige